Advisory Board

We are rooted in healthcare, and all of our experts are on an executive level and have many years of experience. Our company has strong partners and an advisory board consisting of members from the top-tier of the industry.

Ansatte Advisory Board
Preben Andreassen

Preben Andreassen

Grunnlegger av PreCuris

Preben Andreassen startet sin karriere innen helsesektoren som biomedisinsk ingeniør ved Haukeland universitetssykehus i Bergen i 2005, etter å ha fullført sin ingeniørutdanning innen elektroteknikk. I 2007 gikk Preben over til NordicNeuroLab Ab for å jobbe med fMRI-produkter (funksjonell MR-undersøkelse). Sommeren 2008 flyttet ... Les mer

Preben Andreassen startet sin karriere innen helsesektoren som biomedisinsk ingeniør ved Haukeland universitetssykehus i Bergen i 2005, etter å ha fullført sin ingeniørutdanning innen elektroteknikk. I 2007 gikk Preben over til NordicNeuroLab Ab for å jobbe med fMRI-produkter (funksjonell MR-undersøkelse). Sommeren 2008 flyttet Preben til Oslo og begynte hos GE Healthcare hvor han jobbet med GEs generelle røntgen- og MR-produkter i hele Norden. Etter 3,5 år begynte Preben hos Philips Healthcare i Stockholm der han jobbet hovedsakelig med prosjektering, installasjon og service av MR- og mammografisystemer i Sverige. Preben hadde hatt en livslang drøm om å starte egen virksomhet, og etter ti år i helsesektoren kunne han i februar 2016 endelig etablere PreCuris. Preben startet sitt Executive Leadership Program ved Handelshögskolan i Stockholm Executive Education i 2017.

Linda Rosén

Linda Rosén

Styremedlem / Administrerende direktør i Lindbäcks Group & Leancoach

Linda har omfattende erfaring innen kontinuerlig forbedringsledelse samt Lean produksjon og driftsutvikling i produksjonsselskaper som AstraZeneca og Volvo. Hun leder innføringen av strategier i Lindbäcks.

Christian Elmehagen

Christian Elmehagen

Member of the Advisory Board / Healthcare & Life Sciences Leader / Global Business Services Sweden at IBM

Christian Elmehagen er leder for helsetjenester og livsvitenskap i IBM Sverige og medlem i ledergruppen for helsetjenester i Europa. IBM er et av de største IT-selskapene i verden, med omkring 360 000 ansatte i 171 land. Christians organisasjon fokuserer på å støtte og innføre IT-løsninger i regioner (sykehus og ... Les mer

Christian Elmehagen er leder for helsetjenester og livsvitenskap i IBM Sverige og medlem i ledergruppen for helsetjenester i Europa. IBM er et av de største IT-selskapene i verden, med omkring 360 000 ansatte i 171 land. Christians organisasjon fokuserer på å støtte og innføre IT-løsninger i regioner (sykehus og primæromsorgsenheter), kommuner (enheter for sosiale tjenester og eldreomsorg) og byer. Før Christian begynte i IBM, hadde han jobbet innen helse- og velferdssektoren siden 2006, hvor han hadde ledende stillinger hos Tieto Healthcare & Welfare AB og før det hos Inera AB. Christian har alltid vært svært opptatt av å skape endring, effektivitet og modernisering innen helsesektoren. Han er spesielt opptatt av å etablere helsetjenester som er like for alle.

Før og parallelt med karrieren innen helsesektoren etablerte Christian risikokapital- og investeringsselskapet WingCap AB.

WingCap AB har i dag en global portefølje av selskaper som fokuserer spesielt på eiendomsutvikling, livsvitenskap og helsetjenester. Christian har en BBA fra Mittuniversitetet i Sverige. Han er dessuten en erfaren styreleder og/eller styremedlem, både for mindre oppstartsselskaper og et børsnotert selskap.

Leo Douglas

Leo Douglas

Styreleder / Senior Business Consultant TietoEVRY

Leo Douglas har en solid bakgrunn fra offentlige etater og sivilsamfunn, som Sveriges utenriksdepartement (Sveriges ambassade i Kenya), Skolinspektionen, Sida (Swedish International Development Cooperation Agency) og FN-förbundet (Swedish United Nations Association). Han har også jobbet i næringslivsmagasinet Realtid.se. Siden 2013 ... Les mer

Leo Douglas har en solid bakgrunn fra offentlige etater og sivilsamfunn, som Sveriges utenriksdepartement (Sveriges ambassade i Kenya), Skolinspektionen, Sida (Swedish International Development Cooperation Agency) og FN-förbundet (Swedish United Nations Association). Han har også jobbet i næringslivsmagasinet Realtid.se. Siden 2013 har Leo jobbet i Philips Healthcare. Han har hatt forskjellige roller i selskapet, blant annet som prosjektleder for eksport, ledelseskonsulent og konsulent innen forretningsutvikling hos Philips Healthcare. I 2018 begynte han å jobbe som senior forretningsrådgiver hos Tieto.

Leo har studert og jobbet i flere land blant annet Ecuador, Slovakia, Spania, Polen, Kenya, Kina, Italia og Irland. Han behersker tre språk flytende: I tillegg til svensk, som er morsmålet, er han flytende i både engelsk og spansk, og han behersker også italiensk godt.

Leo har en bachelor i statsvitenskap og sosialantropologi fra Stockholms universitet og en dobbel master i offentlig administrasjon fra Uppsala universitet.

Jonas Golan

Jonas Golan

Styremedlem / Partnerdirektør i Mulesoft Nordics

Jonas har en 15 år lang bakgrunn fra digital transformasjon innen flere sektorer, inkludert offentlig sektor og helsesektoren, og han har vært så heldig å få jobbe med teknologi som, koblet opp mot nye drifts- og forretningsmodeller, har en enorm betydning. Bakgrunnen fra lagidrett på toppnivå og som svensk mester og spiller ... Les mer

Jonas har en 15 år lang bakgrunn fra digital transformasjon innen flere sektorer, inkludert offentlig sektor og helsesektoren, og han har vært så heldig å få jobbe med teknologi som, koblet opp mot nye drifts- og forretningsmodeller, har en enorm betydning. Bakgrunnen fra lagidrett på toppnivå og som svensk mester og spiller på det svenske juniorlandslaget har gjort ham til en planorientert person med konkurranseinstinkt som er vant til ha visjoner og sette seg klare mål – og han vet hvordan han skal nå dem. Nå fokuserer han på å innfri løftet om e-helse og den digitale omstillingen innen helsesektoren, som vi så sårt trenger. Han håper å kunne bidra med perspektiver og energi i PreCuris' rådgivende styre.

Thorsten Bentzien

Thorsten Bentzien

Styremedlem / CEO Sun Nuclear GmbH

Thorsten Bentzien er en innovativ forretningsmann med en ekte lidenskap for å veilede kommende ledere og å utvikle team som leverer gode resultater. I over 25 år har Thorsten ledet endringsprosesser innen medisinsk teknologi for selskaper som Philips Medical Systems og Elekta, den ledende utvikleren av utstyr og programvare som ... Les mer

Thorsten Bentzien er en innovativ forretningsmann med en ekte lidenskap for å veilede kommende ledere og å utvikle team som leverer gode resultater. I over 25 år har Thorsten ledet endringsprosesser innen medisinsk teknologi for selskaper som Philips Medical Systems og Elekta, den ledende utvikleren av utstyr og programvare som brukes til å forbedre, forlenge og redde livene til folk med kreft og hjernesykdommer. I løpet av karrieren har han jobbet i over 40 land i Europa, Russland og Maghreb. Thorsten har lykkes godt i ledende stillinger og ha blant annet jobbet i 13 år som Service Director i Elekta i Tyskland, 4 år som Service Director i Elekta i Sentral-Europa og 3 år som Service Delivery Director i Elekta i Europa.

I dag er han Director Service Operations i Elekta i Europa. Hans spesialområder er strategi, inntektsvekst, internasjonal forretningsvirksomhet, field, remote and support services, forretningstransformasjoner og forbedring av net promoter score.

Interessert?
x