20/10/2019 Våre nyansatte

PreCuris-teamet og fagrådet blir styrket. Nye ferdigheter og erfaringer har blitt lagt til vår gruppe, og vi er stolte av å presentere dem for deg.

 

Nye på laget

 

Janine Cover

Juniorkonsulent

Erfaren juniorkonsulent med dokumentert erfaring fra arbeid med finansteknologi samt sykehus- og helsesektoren. Kompetanse innen kredittrisiko, kundeservice, byggeprosesser, kryssfunksjonelle samarbeid og ERP-systemer. Erfaren konsulent med en Bachelor of Science (B.Sc.) fokusert på internasjonal økonomi fra Jönköping International Business School.

 

Nye medlemmer i fagrådet

 

Linda Rosén

Styremedlem / administrerende direktør i Lindbäcks Group & Leancoach

Linda har omfattende erfaring innen kontinuerlig forbedringsledelse, lean produksjon og driftsutvikling i produksjonsselskaper som AstraZeneca og Volvo. Hun leder innføringen av strategier i Lindbäcks.

 

 

Christian Elmehagen

Medlem i fagrådet / leder helsetjenester og livsvitenskap / Global Business Services Sweden i IBM

Christian Elmehagen er leder for helsetjenester og livsvitenskap i IBM Sverige og medlem i ledergruppen for helsetjenester i Europa. IBM er et av de største IT-selskapene i verden, med omkring 360 000 ansatte i 171 land. Christians organisasjon fokuserer på å støtte og innføre IT-løsninger i regioner (sykehus og primæromsorgsenheter), kommuner (enheter for sosiale tjenester og eldreomsorg) og byer. Før Christian begynte i IBM, hadde han jobbet innen helse- og velferdssektoren siden 2006, hvor han hadde ledende stillinger hos Tieto Healthcare & Welfare AB og før det hos Inera AB. Christian har alltid vært svært fokusert på å skape endring, effektivitet og modernisering innen helsesektoren, og han er særlig opptatt av å skape en helsetjeneste som er lik for alle.

Før og parallelt med karrieren innen helsesektoren har Christian etablert og er eier av WingCap AB, et risikokapital- og investeringsselskap.

WingCap AB omfatter i dag en global portefølje av selskaper som fokuserer på eiendomsutvikling, livsvitenskap og helsetjenester. Christian har en BBA fra Mittuniversitetet i Sverige. Han er dessuten en erfaren styreleder og/eller styremedlem, både i mindre oppstartsselskaper og et børsnotert selskap.

Interessert?
x